LOADING

Contact

Nieuwe Uilenburgerstraat 116 
1011 LX Amsterdam 
Tel. 020 – 845 33 45 
info@splendoramsterdam.com


Dagelijkse leiding

Splendor wordt gerund door een groep van 50 professionele muzikanten die zelf de meeste taken rondom de concerten op zich nemen. Daarnaast is er een kleine staf die verantwoordelijk is voor de dagelijkse organisatie:

Foto-25-01-21-om-13.02.jpg#asset:2285531

Jozien Jansen | Zakelijke leiding
Jozien studeerde cello aan het Conservatorium van Amsterdam, werkte bij orkesten en ensembles en verschoof haar aandacht naar het management. Zij runt ook de Uilenburgersjoel, verderop in de straat.

Heleen-Hulst-Splendor-Amsterdam-CROP.jpg#asset:2285527

Heleen Hulst | Zakelijke leiding
Heleen, tevens Splendormusicus, organiseert en produceert al ruim 15 jaar projecten van haar ensembles Nieuw Amsterdams Peil en de Van Swieten Society. Haar zakelijke skills gaat ze nu ook inzetten voor Splendor.

Anne-Koperdraat-CROP.png#asset:1222005

Anne Koperdraat | Planning, productie, verhuur
Anne studeerde Sociale Geografie en werkte vele jaren in het Bimhuis op de afdeling Publiciteit & Marketing. Ze is sinds november 2018 aan boord bij Splendor en heeft planning, productie en verhuur in haar takenpakket.

Lisa-Engel.jpg#asset:1154860

Lisa Feij | Financieel medewerker
Lisa volgde de opleiding Moderne Theaterdans aan de Theaterschool (onze achterburen) en is naast financieel medewerker van Splendor ook nog dansend actief bij verschillende producties.

Bestuur

Het bestuur van Stichting Splendor bestaat uit voorzitter Julienne Straatman, Mattijs van de Woerd, Rutger Pijls (penningmeester), Iris Oltheten (secretaris), Michiel Weidner en Akim Moiseenkov.

Bedenker & oprichter

Wilmar-de-Visser.jpg#asset:1216939

Wilmar de Visser is de initiator van Splendor en oud-voorzitter van Stichting Splendor.Mede mogelijk gemaakt door

Splendor wordt mede mogelijk gemaakt door 50 musici, 1200 leden, 120 obligatiehouders en onze partners: Marti-Keuning Eckhart Stichting, Bergh Stoop & Sanders advocaten en Van Bijleveltstichting.