LOADING

Contact

Nieuwe Uilenburgerstraat 116 
1011 LX Amsterdam 
Tel. 020 – 845 33 45 
info@splendoramsterdam.com


Dagelijkse leiding

Splendor wordt gerund door een groep van 50 professionele muzikanten die zelf de meeste taken rondom de concerten op zich nemen. Daarnaast is er een kleine staf die verantwoordelijk is voor de dagelijkse organisatie:

Norman-van-Dartel.jpg#asset:1052781

Norman van Dartel | Zakelijk leider
Norman studeerde Slagwerk Klassieke Muziek UM aan het Rotterdams Conservatorium, werkte freelance bij orkesten en ensembles en verschoof de aandacht later naar het management.

Lisa-Engel.jpg#asset:1154860

Lisa Feij | Financieel medewerker en bedrijfsleiding
Lisa volgde de opleiding Moderne Theaterdans aan de Theaterschool (onze achterburen) en is naast bedrijfsleider van Splendor ook nog dansend actief bij verschillende producties.

Anne-Koperdraat-CROP.png#asset:1222005

Anne Koperdraat | Planning, productie, verhuur
Anne studeerde Sociale Geografie en werkte vele jaren in het Bimhuis op de afdeling Publiciteit & Marketing. Ze is sinds november 2018 aan boord bij Splendor en zal een steeds grotere rol spelen op het gebied van planning, productie en verhuur.

Bestuur

Het bestuur van Stichting Splendor bestaat uit voorzitter Mattijs van de Woerd (voorzitter), Femke de Vries (penningmeester), Iris Oltheten (secretaris), Michiel Weidner, Akim Moiseenkov en Heleen Hulst.

Bedenker & oprichter

Wilmar-de-Visser.jpg#asset:1216939

Wilmar de Visser is de initiator van Splendor en oud-voorzitter van Stichting Splendor.Mede mogelijk gemaakt door

Splendor wordt mede mogelijk gemaakt door 50 musici, 1200 leden, 120 obligatiehouders en onze partners: Marti-Keuning Eckhart Stichting, Bergh Stoop & Sanders advocaten en Van Bijleveltstichting.