LOADING
23/09/2021

Vanaf 25 september: Coronatoegangsbewijs

Wij zijn blij dat de deuren van Splendor wagenwijd open mogen. Helaas is er voorlopig nog een voorbehoud: het Coronatoegangsbewijs (de QR-code) waar wij ons publiek om moeten vragen. In een alternatief voorziet de wet echter niet. 

We hopen van harte dat deze fase van korte duur zal zijn, en kijken er naar uit om met weer meer mensen samen van muziek te genieten in ons mooie badhuis. 

Splendor bezoeken met een Coronatoegangsbewijs

Om concerten in Splendor te bezoeken heeft elke bezoeker, ouder dan 13 jaar, een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dat is het Coronatoegangsbewijs, dat pas geldig is in combinatie met je legitimatiebewijs.

De anderhalve meter afstand wordt losgelaten. Er zit dus geen 1,5 meter afstand tussen de stoelen in de zaal. Ook een mondkapje is niet meer verplicht, het staat je natuurlijk vrij om dit wel te dragen tijdens je bezoek. 

Mocht je gezien deze maatregelen je ticket willen annuleren kan dat uiteraard, je krijgt je aankoopbedrag teruggestort. 

Hier vind je meer informatie over het Coronatoegangsbewijs.

Kortom, vanaf 25 september geldt:
- Splendor opent 45 minuten voor het concert
- Houd je CoronaCheck QR-code én je legitimatiebewijs paraat bij entree (en bij de kassa je ticket/ledenpas)
- Garderobe en bar geopend
Meer nieuws →