LOADING
Vr. 5 juli 2024 – 19:30
Moving Strings presenteert:
05/07

Play As We Are - OPEN WORKSHOP

Een collectieve ervaring en studie van somatische klank- en bewegingpartituren

Een collectieve ervaring en studie van somatische klank- en bewegingpartituren door Play As You Are en Moving Strings. Iedereen is welkom om mee te doen!

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een open workshop waarin we gezamenlijk partituren voor beweging en muziek bestuderen onder leiding van Play As We Are-makers Maya Felixbrot, Alex Welsh en Alexandra Baybutt.

In de workshop zal Play As We Are:
-'scores' presenteren en uitleggen
-deelnemers leren hoe je deze instructieset kunt uitvoeren

Deze scores zijn voornamelijk open voorstellen en bestaan uit een combinatie van tekst, grafische elementen en somatische bewegings- en muziekinstructies op basis van je eigen lichaam. Dat betekent dat iedereen ze kan uitvoeren: de standaard is je letterlijk op het lijf geschreven.
Deelnemers van de PAWA-zomerworkshop zullen actief participeren terwijl jij -het publiek- wordt uitgenodigd om op de volgende manieren bij te dragen: door te observeren, door vragen te stellen of door fysiek deel te nemen aan het bestuderen en uitvoeren van de score. Deze activiteiten worden aangepast voor het publiek, waarbij iedereen welkom is, ongeacht leeftijd, fysieke gesteldheid, muziekinstrument of zangvaardigheid.

De workshop eindigt met een informele uitvoering van de scores voor alle aanwezigen.

Play As We Are: Alex Welch, Maya Felixbrot, Alexandra Baybutt en deelnemers aan de workshop

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9,99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4,99.

Steun Splendor!