LOADING
Zo. 13 oktober 2024 – 14:00
Luke Deane
presenteert:
13/10

Dance Hack: Muziek, Dans & Technologie Festival

Audiokunstenaars, dansers, coders en kunstenaar gaan deze dag verschillende kruisbestuivingen aan

Een unieke programmering zoals we van Splendor componist Luke Deane kunnen verwachten. Doe mee aan dit internationale mini-festival, Dance Hack, dat al edities in San Francisco en Londen heeft gehad. Verwacht samenwerkingen tussen muzikanten, dansers en digitale kunstenaars. Een zwervend festival-in-een-dag gevoel met presentaties en korte open lezingen op zolder.

DanceHack is een jaarlijkse bijeenkomst van muzikanten, dansers, choreografen, technologen, coders en andere gelijkgestemden met als belangrijkste doel het verkennen en creëren van nieuwe mogelijkheden op het snijvlak van dans en technologie.

Het thema van dit jaar is: A Body of Work. Hoewel de hack dit jaar open zal staan voor alle ideeën, zal de primaire focus liggen op datgene wat dans zo speciaal maakt: de mens en zijn lichaam/geest/gevoel/geest, die zich engageert en uitdrukt met anderen en de wereld door middel van zintuiglijk afgestemde beweging. Wat betekent het om een lichaam te zijn dat danst in een snel veranderende technologische wereld? Kunnen we praktijken ontwikkelen die de nadruk leggen op gezonde, verstandige benaderingen van de integratie van dans en technologie? Kunnen we ons vermogen verdiepen om de gereedschappen die we uitvinden te gebruiken in plaats van ons te richten op het voortdurend uitvinden omwille van het uitvinden zelf? Wat is vereenvoudigen in plaats van complexer maken?

https://www.dancehack.nl/home

https://www.dancehack.nl/what

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9,99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4,99.

Steun Splendor!