LOADING
Zo. 28 november 2021 – 15:30
Irene Sorozábal presenteert:
28/11

Encuentro 5

Een middag op zolder vol muziek en verhalen

Voor dit concert is een Coronatoegangsbewijs nodig. Klik hier voor meer informatie.

Encuentros zijn avonden waar verscheidene makers hun nieuwe werken voor elkaar en een klein publiek presenteren om vervolgens de mogelijkheid tot uitwisseling en discussie gedurende het creatieve proces mogelijk te maken. Elke Encuentro bevat twee of drie korte uitvoeringen van makers uit verschillende disciplines - muziek, dans, theater, poëzie, verhalen, beeldende kunst…

Deze avonden worden financieel gesteund door Balkonscènes, Fonds Podiumkunsten.

Deze vijfde editie presenteert twee werken:
Vibration, een nog in de maak zijnde werk met video, muziek en choreografie by Maya Felixbrodt en Yesterday I saw her face een verhaal op muziek door RAH & Anniek Odom.

Over Vibration by Maya Felixbrodt: Traveling Viola is een serie van site-specifieke video- en live performance stukken. De serie onderzoekt patronen die de natuur, ons fysieke lichaam en psychologische en emotionele processen gemeen hebben. Elk stuk onderzoekt een ander fenomeen door middel van geluid, beweging en beeld. Voor Encuentro presenteer ik het werk in uitvoering van deel 3 in deze serie - "Vibration", gefilmd in de Dode-Zee. Ik wil mijn dierbare vriend en medewerker Shai Cabili bedanken voor het prachtig filmen ervan.

Over Yesterday I saw your face by RAH Collective: Rah is een interdisciplinair project waarin verhalen ondersteunt worden door elektro-akoestische muziek en slagwerk. Het project wordt uitgevoerd door Sohrab Motabar (computersynthese), Siamak Anvari (geluidsverwerking) en Rubén Castillo del Pozo (slagwerk en objecten).

Ook verschijnt in deze editie: Annick Odom (contrabas/klarinet en verhalenverteller), en Leonie Roessler (soundprocessing en synthese). De set bevat verhalen uit de Appalachen, een gebergte in de Verenigde Staten. Er zijn ook teksten uitgekozen uit het verleden zoals de Margaret V. Watson Diary Collection (circa 1877) en een selectie uit West Virginia War Letters (1944).

Maya Felixbrot- altviool, compositie
in samenwerking met Shai Cabili - videodocumentatie

Annick Odom - contrabas / clarinet en verteller
Leonie Roessler - sound-processing en synthesis
Rubén Castillo del Pozo - percussionist en gevonden voorwerpen bespeler

http://andcollective.org/rah_media/

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!