LOADING
Wo. 8 februari 2023 – 20:00
Maarten Ornstein
presenteert:
08/02

Benefietconcert voor Oekraïne

Drie geweldige pianisten uit Oekraïne spelen werken van Rameau, Liszt, Schubert, Chopin, en meer!

Drie geweldige pianisten uit Oekraïne spelen werken van Rameau, Liszt, Schubert, Chopin, en meer! Hennadii Beziazychnyi, Nataliia Abdulina en Yulianna Beziazychna brengen in Splendor een prachtig mooi programma. Een benefietconcert dat je niet wilt missen.

De oorlog in Oekraïne verspreidde de familie Beziazychny. Moeder Nataliia en jongste dochter Yulianna wonen sinds juni in Nederland. Yulianna studeert aan de Davidsbündler Muziekacademie (Den Haag), bij professor Tatyana Abaeva. Oudste dochter Svetlana studeert aan de Franz Liszt Muziekacademie in Boedapest. Vader Hennadyi woont en werkt in Oekraïne. Hij kreeg een uitnodiging om enkele concerten in Nederland te geven. Vandaag geven Hennadyi, Nataliia en jongste dochter Yulianna in Splendor een benefietconcert voor Oekraïne.

Hennadyi Beziazychnyi (1973) is geboren en getogen in Oekraïne. Afgestudeerd aan het Donetsk Staatsconservatorium vernoemd naar S.S. Prokofjev. Hij is laureaat en diplomahouder van vele internationale en All-Oekraïense competities. Momenteel is hij het hoofd van de pianoafdeling van de Uman Regional Professional Music Collage. Hennadii Bezyazychnyi belichaamde zijn 25 jaar ervaring in tal van arrangementen. Hij is auteur van meer dan 200 bewerkingen en eigen werken. Vijf van zijn muziekcollecties werden gepubliceerd. Als componist en arrangeur is Hennadyi zeer bekend in Oekraïne, zijn werken worden voortdurend gebruikt in muziekscholen en consservatoria in alle regio's van het land.

Nataliia Abdulina (1975), afgestudeerd aan het Donetsk State Conservatory vernoemd naar S.S. Prokofjev, winnaar van internationale competities.

Yulianna Beziazychna (2013), winnares van vele internationale concoursen, nu student aan de Davidsbündler Music Academy (Den Haag), professor Tatyana Abaeva.

Hennadii Beziazychnyi (piano)
Yulianna Beziazychna (piano)
Nataliia Abdulina (piano)

https://youtube.com/@berkipiano8998

https://youtube.com/@forteyulianna3839

Gratis concert met donaties na afloop!
De benefiet komt ten goede aan het Ukrainian Classical Musicians Support Fund.
Reserveer een plaats door een €0 ticket te 'kopen':

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!