LOADING
Fri. 24 May 2019 – 20:30
24/05

Christel Mayven

Presentatie CD: The Dream

Vocalist en songwriter Christel Mayven presenteert haar nieuwe album The Dream, zeven veelkleurige, lyrische pop songs gevoed door jazzharmonieën, beeldrijke teksten en een soulvolle stem. Omringd door avontuurlijke muzikanten, deelt zij haar verhalen over dromen, slapen en ontwaken. Van ingetogen en kwetsbaar tot speels en meeslepend.

Christel Mayven studeerde zang jazz & pop aan de conservatoria van Alkmaar en Arnhem. Sinds die tijd is zij zich verder gaan verdiepen in compositie, improvisatie en muziektheater. In haar muziek is Christel altijd op zoek naar een versmelting van genres, sterke melodieën, doorvoelde teksten en veel dynamiek.

The Dream is grotendeels live opgenomen in de Wedgeview Studio's door Udo Pannekeet. De productie heeft Christel voor haar rekening genomen en zij arrangeerde de muziek merendeels zelf, in samenwerking met multi-instrumentalist Ruben Bekx. Met The Dream doelt zij op de intuïtie, de immer drijvende kracht die de verbeelding voedt en dient als innerlijk kompas.

Duur: 45 minuten

Jurriaan Berger hammond, rhodes
Achim Heine drums, percussie
Ruben Bekx elektrische bas, hang en mbira
Coen Kaldeway basklarinet


Become a member too:

Over 100 concerts a year for € 9.99 a month.

And are you under 30? Then you only pay € 4.99.

Support Splendor!